Kasım 22, 2011

İskender -.-


“İskender'ini bana vermeyi unutma” dedim..
“Bi Dakka..bi İskender'im var ve benim haberim yok ve onu sana vermeyi unutmucam öylemi”..dedi.. nah veririm.. der gibi baktı…

Burada İskenderi isteyen ben (uyurgezer), İskender'i olduğundan haberi bile olmamasına karşın onu bana vermek istemeyen ise (uykusuz)du.

Bu konuşma anı aklıma geldikçe gülmekte ve etrafımdakilerce tuhaf karşılanmaktayım. ve ne yazık ki kimseye de anlatamadım. o yüzden içimde kaldı. bari burada yazıyım da çıksın gitsin yani. Bu arada açıklamam gereken şey tabii ki burada tek istediğim aslında naçizane Elif Şafak’ ın kitabı İskender’den başkası değildi.. ama uykusuzu oraya getirene kadar oldukça değişik duygu dalgalanmaları yaşadığını görmek beni bi tuhaf yaptı ya. insan hic ablasının İskenderini ister mi? Kardeşlikten reddedilir valla.. neyse ki durum anlaşıldı ve istediğim yalnızca bir kitap olduğundan durum tatlıya bağlandı.

Ama yine de o iki saniyelik “İskender” isimli bi yakışıklı var ve o uykusuzun, üstelik böyle bişeyden de habersiz ama var yani ben istediğime göre var demek ki , ve onu bana vermesi düşüncesi anı görülmeye değerdi.. insan hiç ablasının İskender’ini ister mi? valla istemem billa istemem ya.

Kitabı gördükçe bi tuhaf pişmanlık hissi kaplıyo elime alıp başlıyamadım bi türlü yav :D ablaya ihanet affı olmayan günahların en büyüğü olsa gerek.. (:
UYRGZR-.-

5 yorum:

Godsyndrome dedi ki...

hahahah süpersiniz :D
ayrıca öyle ortaya meyve salatası gibi iskender olmaz önce benim olurumu alıcaksınız, bakalım gözüm tutacak mı? (gözümün tuttuğu bi erkek de olmadı şimdiye kadar)

UYKUSUZ// UYURGEZER dedi ki...

senden onay almadan olur mu hiç.. alırız tabi de nası bulcaz gözünün tutacağı bi adamı bi tarif ver bari boşa kürek çekmeyelim godsy :DD UYRGZR-.-

UYKUSUZ// UYURGEZER dedi ki...

Ben İskender'imi istiyorum!!!!
U(YKSZ)

Godsyndrome dedi ki...

Öncelikle benden yakışıklı olmayacak ki bu zaten mümkün değil,ayrıca benden zengin olmalı ki zaten bunun da aksi mümkün değil
ama
ben bu tuzaklara düşmem bana yazdırıp yazdırıp sonra da demek ki senin hayalinde böyle bi erkek var godsy, pis sapık seni diyeceksiniz di mi? yok size erkek falan!!

UYKUSUZ// UYURGEZER dedi ki...

bir iki adayı görseydin Godsy'm be, belki kriterlerde insafa gelirdin belki biraz bizi düşünesin tutardı..ne bileyim..belki şehre bir film gelirdi, bir güzel orman olurdu..yani.. (UYKSZ)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...