Aralık 16, 2009

baykuş


**Bugün Yeşil Pasaportumu aldım :) güzel bişey olup olmadığını bilmiyorum ama yurt dışına çıkma girişiminde bulunursam anlayacağım ne menem bişey olduğunu..!!

**Hava kapalı zaman zaman yağışlı soğuk ama rüzgar yok... güzel.. :) kış ayına ve istanbul' a çok yakışan bir hava....seviyorum..

**2009 bitmek üzere artık tarihlere 2010 yazmaya başlayacaz..ama ben daha 2000 li yılları yazmaya alışamadım ki....Bindokuzyüzlerde kaldım .. naapsak??biri beni 2000 lere ışınlasın :)

**Heeey Santaaaa!!!bana yeni yılda ne(ler) getiriceğini biliyosun..anladın onu sen......kolaylıkla görmen için pencereme ışık ta asıcam....:)

**Buraya baykuş resmi koydum çünkü baykuşları çok seviyorum..her ne kadar çoğu kimse tarafından uğursuz olarak bilinseler de bence değiller ve çok sevimliler... sanırım çocukken evimizin tam karşısındaki çatıda bulunan bacaya kış olduğunda gelip soğuk günleri orda geçiren bir çift baykuş yüzünden seviyorum onları :)
**Ankara.... yılbaşında ordayım inşş..yeni yıla Ankara' da girelim bu sene bakalım.... 3 ayrı şehirde yaşayan 3 kardeşin buluşması gerçekleşecek yine....rahatsız etmeyin lütfen!! :)
**etrafta çok fazla çirkinlik varken hala içimden güzel şeyler geçire biliyor olmaktan rahatsız olmuyorum..rahatsız olmamaktan da rahatsız olmuyorum..
**tüm çirkinliklerin sonunu getirecek tek çözüm var.. oda bende :) bi gün açıklıycam..
**to be continue..
U(YRGZR)

4 yorum:

aeiou dedi ki...

yeşil pasaport candır benden sölemesi. ankara da bok gibi olcak hatta. paralel evrenlerde yaşıoz senle.. 31i akşamı uçakla iş çıkışı basıp gidiyorum. du bakalım bu yılbaşı ne muazzam başarısızlıklar barındıracak içinde.

UYKUSUZ// UYURGEZER dedi ki...

aeiou ankara güzel olur ya..!! kar felan yağar.. sen nereye basıp gitcen onu de bi hele :) başarısızlık mı ?? deme ööle deme!! evrene negatif sinyal yolliyisen :D

not: La uykusuz nerdesin?? elma dersem çık.. armut dersem çıkma.. portakal dersem ne halin varsa gör :))

aeiou dedi ki...

evet ben uykusuzla daha iyi anlaşabilirim...
bu arada evrene sinyalleri kötü de yollasan iyi de yollasan değişmiyo bak bu da yaz sonunda aldığım hayat dersinden bir anekdot...
nereye mi gidecem işte ankara dedik ya. anKARa.
kar???
facia!
:P

UYKUSUZ// UYURGEZER dedi ki...

hEYYYYY, siz ikiniz..Evrene bulaşmayın , gelin Ankara'ya bana bulaşın :)))) Kar yağsın, eymire gidip sucuk ekmek yiyelim...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...