Eylül 22, 2010

fütursuzca


yaşamaktayım..desem bu ara..işin kötü yanı da böyle yaşamak pek bi hoşuma gidiyo desem... yanlız yaşamanın en güzel yanı şokellayı kavanozundan parmaklayarak yiyebiliyosun..çok zevkli yaaa..
yanlız yaşamanın iyi ve kötü yönlerini yaz deseler bi sürü iyi yön bulurum ama yazacağım tek kötü yön birine hazır ayaktayken bana bi bardak su getir diyememek olur herhalde...
yedi ölümcül günahtan biri olan tembelliğin esiri olmus durumdaydım bi kaç haftadır ve sevgili uykusuz da bu durumumdan faydalanıp yok bloğa yazmıyosun yok ilgilenmiyosun diyip durdu.. ya ben tembellikten sağımdan soluma dönmeye üşeniyorum.. uyurgezerin gezertarafı kalmamış bide bloğa gircem bişeler yazcam... töbe töbe.. kendi bikaç yazı attırdı ya arka arkaya bana laf söyleme fırsatı geçti eline..
neyse gelelim bu fütursuzca durumuna geri... içimi bi huzur kapladı bi huzur.. işler yetişmiyo.. bugün bitmesi gereken iş yarına kalıyo...ben gülüyorum..sabahtan akşama kadar toplantı oluyo millet sinir stres.. ben gülüyorum.. insanlar bu duruma uyuz oluyo ..ben gülüyorum.. ağlasam ne olacak ki?? aynı şey.. bundan sonra böyle.. herşeyle dertlendikte ne oldu.. bişey değişmedi..en güzeli böyle..
bu arada 2 gündür spor salonuna gidiyorum ki bu tembelliğin ardından olacağı buydu.. en azından salona para ödedim boşa gitmesin diyerekten giderim belkim umuduyla bi heves basladım ve de umuyorum ki maymun iştahlı yanım devreye girmezde 1 senedir aldığım kiloları geri veririm.. aksine bi durum olursa ne yaparım bilemiyorum ama tek şikayetim şu spor salonundaki insan tiplerini oldum olası sevmemişimdir..erkek kadın farketmiyo bunlar bi acaip tür.. kendimi aralarında _pek cok ortamda hissettiğim gibi_ uzaydan gelmiş gibi hissediyorum.. bi türlü kendime yakın hissedemediğim tipler.. aynı duyguya kapılmama neden olan diğer ortamlardan biride kuaförler.. bu yüzdendir ki senede en çok iki defa kuaföre gidiyorum..bi defasında kuaförüm beni yolda görmüş ve artık gelde saçlarını bi keselim köylü kızı gibi dolaşma ortalıkta demişti.. bide bi dans kursuna gitmiştim ..bu tiplerden ordada vardı..ertesi gün vazgectim dans mans kusur kalsın dedim.. nasıl anlatacağımı bilemediğim bi kitle bunlar..ama bana çoook uzak oldukları kesin.. yaa hatunun biri dün kirpiklerinde yarım kilo rimelle spor yapıyodu.. cep herkülü gibi bi tipte salonu adımladı durdu..adamın boyu omuz genişliğinden daha kısa resmen..ne demeye o kadar vücut yapar anlamış değilim.. yine de kararlıyım bu tiplere rağmen gidip sporumu yapıp gelicem.. hepsi bir olup üstüme gelsede vazgeçmek yok..:D umrumda deil.. hem manyakmı bunlar bir olup üstüme gelcekler..en çok onlarda benim için ne gıcık bi tip diye düşünürler ki bu da umrumda değil zaten..
son söz (şimdilik) : gene gelecem.ikinci son söz: resimdeki iyi ama ;) !! UYRGZR-.-

1 yorum:

UYKUSUZ// UYURGEZER dedi ki...

vayyy, garfield yaşam tarzını, bir yazı ve iki ağırlık kaldırarak kırmaya çalışan, bukle saçlı,mav,ş gözlü kardeşim benim, kinayeler mi edermiş bana.. Mızıldanıcam tabi lan. Sana ceza iki günde bir yazı görcem burda. Gelince de kulaklarından çekçem hatırlat..:))))
U(YKSZ)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...