Ekim 04, 2011

öylesine..

şimdii, koşa koşa işe geldim bu sabahta her sabah olduğu gibi iş aşkıyla yanıp tutuşuyordum!!! hemen sandviçimi yiyip su bardağında servis edilen ve neden böyle yapıldığına dair hiç bir sebep bulamadığım büyük çay olarak adlandırılan içerken tutmak için kulp bulunmadığından her sabah elimi yaktığım çayımı da içtikten ve de kahvaltı faslını hızlıca tamamladıktan sonra hemen önümde dünden beri beklemekte olan işlerime gömüldüm.. bi, iki üç dosya, planlar, incele, rapor felan filan dedikten sonra bir de baktım ki saat 11 olmus ve ben daha tuvalete bile gitmemişim ..
oldu mu ya diyip bi wc gittim geldim, sonra birde hafif mide de bi hareketlenme hissedince öğlen yemeği menüsüne bir göz atayım dedim.. atmaz olaydım ya.. bakmaya gerek yok ki herzamanki şeyler işte.. yok efendim günün şartlarına göre değişen çorba, biber dolma (ama öyle annenizin yaptığı gibi deil löp löp oluyo), salçalı makarna (salçaları donmuş), bide komposto ( ki ben yemem, evet anlamam hoşaftan, eşeğim kabul hoşaftan anlamayan eşekse ağzının tadını bilio derim ne diyim).. sen şimdi bizim aşçılardan ançuezli portakal soslu somon füme bekliyorsan git ankarada kızılayda otobüs durağında quinn elizabeth gemisini bekle..aynı şey.. çok beklersin dostum..bi gün biri şaşırtsın beni ya.. bi gün ya.. neyse.. bazen de derler ya allah şaşırtmasın diye.. şaşırmak iyi bişey aslında bence...


yani hergün alıştığın şeylerin dışında bişey olunca şaşırırsın.. ne güzel lan.. biri durup dururken elleri üstünde yürümeye başlasa.. bana göre süper bişey.. bak öyle diyince şimdi gecen cumartesi yaptığım muhteşem düşüş geldi aklıma.. görenleri şaşırttığıma eminim.. o biçim düşüştü.. bi kere giymişim beyazları..hava yazdan kalma güneşli... zaten normalde de hem hızlı hemde zıplaya zıplaya yürürüm bide yanımda son aşkım var oda olunca böyle havalı havalı aslan yelesi gibi saçlar savruluyo bırakmışım rüzgarlara felan.. karşıdan geliyo ben diyim 5 sen de 6-7 felan delikanlılar böyle bi grup halindeler.. ben dikkatimi yanımdakine mi versem yoksa karşıdan gelenler ne menem şeyler şöyle bi bakış mı atsam derken bi baktım havada uçuyorum.. ellerim önde böyle aynı kalecinin topa uçtuğu andaki görüntü ve kalecinin gol yeme endişesi ile benim düşüyor olmamı idrak ettiğim andaki endişe kaçınılmaz bir benzerlik bulunmakta.. ne diyim fazla uzattım.. bi baktım yerdeyim.. o karşıdan gelenlerin ayaklarını görüyorum sadece...ama o saniyelik olayda aklımdan gecenleri yazsam burda iki sayfa sürer eminim ki.. karşıdan gelenlerin ne düşündüğü, nasıl göründüğüm, acaba bi yerim kanadı mı, kafam gözüm yarıldımı, beyaz kıyafetlerim çamur oldumu.. ben düşünce (elinden fırlayınca) sevgilim ne yaptı, ben öylece iki seksen yerde yatarken nasıl görünüyorum.. hala seksimiyim..(ne seksi lan)..bi dolu şeyler geçiyo aklımdan..herşey ağır çekim vaziyette aklımda halen.. sonra hızlıca yerden kaldırıldım..önce ellerime baktım avuc içlerim soyulmuş, dizlerime baktım kanayan yok..ama sıyrık ve daha sonrasında oluşan morarıklar var tabii.. neyse güzel yaralarım oluştu bi süreliğine idare eder, çocukluğumdan beri severim yaralanmayı diye gecirdim içimden....nedense onlara bakıp "vay be nasılda yaralarım var" demek hatta ufak tefek izlerinin kalması hep hoşuma gitmiştir.. herkeste böyle midir bilmem.. ama gururla yara izi gösteren çok gördüm tek değilim sanırım.. şu an sağ dizim mor ve acıyo.. kimseye çaktırmadan gizlice bakıp duruyorum.. off..amma saçmaladım ha.... iyiden iyiye de acıktım.. gidip şu günün şartlarına göre değişen çorba neymiş bi öğrenelim bari.. keşke herşey günün şartlarına göre değişebilse..
UYRGZR-.-

2 yorum:

UYKUSUZ// UYURGEZER dedi ki...

bi çorba kadar olamadım ona yanarım..Bu arada komposto var idiyse yemekte eşşek olmazsın hoşaf varsa olursun..ha ha:)))
U(YKSZ)

UYKUSUZ// UYURGEZER dedi ki...

hoşafla komposto arasındaki farkı bile bilmiyorum yaw , aynı şey deiL mi :S UYRGZR-.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...